Hem SPONSORER GRENAR Galleri TÄVLINGAR Kontakt

Vilka tävlingar kommer vi köra

Länk till tävlingssidan

Uppdaterat bildgalleri

Här är lite bilder

Team Facebook

Länk till vår FaceBook sida.

Umara grundades 2013 av Biomedicinarna Tommy Ivarsson, MSc och Simon Gustavsson, BSc som studerade nutrition och förmåga att prestera. Vi är båda två ett par riktigt glada idrottare med en förståelse för idrotten då vi är löpare, cyklister, skidåkare och snart säkert även triathleter, swimrunners m.m.

Vi specificerade oss mot nutrition/energi inom uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg.

Vision

“Vi tror alla vinner på fysisk aktivitet med idrottsmål som inspirerar. Vi tror människor blir inspirerade till aktivitet genom en känsla av kontroll, att de har vad som krävs för att nå sina mål.

Vi får fler människor aktiva genom att hjälpa dem prestera bättre med kunskap, inspiration och produkter med vetenskaplig grund.

Vi tar fram idrottsnutrition och utbildar i hur vi når vår högsta potential som idrottare. Vi kommunicerar direkt genom föreläsningar, videos, artiklar och ambassadörer. Vi lever som vi lär och strävar efter att vara det bästa exemplet vi möjligen kan vara genom att praktisera det vi förespråkar.”


Produktutveckling

Umaras produktutvecklingsteam består idag inte bara av Simon och Tommy, utan av flertalet Biomedicinutbildade människor som brinner för prestation. När vi som ägare av Umara vill diskutera nya produkter och dess framtagning så finns den samlade expertisen runt hörnet. Just för att det vi skapar alltid ska vara optimerat, för när det kommer till prestation anser vi att bara det bästa är gott nog!

Nyhetsflöde

2017-01-01 Tävlar på vägen

I år startar vi vårt landsvägsteam. Följ oss på Facebook.

 

2016-03-20 Team office

Målat, byggt och kopplat. Teamets lokal snart klar.

 

2016-01-28 Leverans från WINFORCE

Energi från WinForce, låda full med energi.

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss